Solidaritet med Showan

Den 8 Mars går flertalet demonstrationer av stapeln runt om i Sverige. På Föreningsgatan 7, hade vi en fantastisk-feminist fest. Peppen och glädjen var stor. Jag tror det inte bara var jag som bar på en känsla av att detta år ska/skulle innebära en stor förändring.
Vi nås tidig söndag morgon den 9 mars av den förfärliga nyheten att ett nazist attentat hade skett. Demonstrationen " Ta tillbaka natten " i Malmö hade blivit utsatta för ett knivdåd. Flertalet har blivit skadade, och antirasisten och feministen Showan skadades så brutalt att han ligger på sjukhus.

 I media rapporteras det om "knivbråk" " extremist uppgörelse" "gängbråk", Sverige Demokraten tillika "järnrörsmannen" Erik Almqvist hoppas att Showan nu fått sig en "tankeställare"

 Detta är Sverige 2014. Där människor som tror, och kämpar för alla människors lika värde och för jämlikhet blir utsatta för mordförsök. Där media och politikerna, där säpo och polisen står handfallna och likgiltiga inför det eskalerande våldet.

 Vi på föreningsgatan 7 tar ställning emot nazism och fascism, och vi är många som skakar av ilska för det som har skett. Vi vägrar acceptera ett Sverige, ett Europa, där antirasister och feminister kan bli huggna med kniv för att de står upp för vad de tror på.

 Vi skickar stöd, solidaritet, och kampvilja till våra kamrater nere i Malmö.
 Kampen fortsätter, nazismen ska krossas. / Korre Fg7